Mars kyla!

 

Nu är vi en bit in i Mars och jag längtar (fortfarande) oerhört tills den dagen då skytte i t-shirt och shorts är en möjlighet. Trodde att våren var i antågande, men icke! Iallafall inte den här veckan... Solen lyser visserligen och dagarna är fina men iskylan som råder är verkligen ingen höjdare. Men det ska nog snart vara ändring på det. Förhoppningsvis bjuder helgen på något mildare väder då tanken är att jag ska till skjutbanan och träna på lördag och på söndag blir det en tur till Järpås för att skjuta deras lerduvestig. Första tävlingen av 2013 års Lerduvestig i Väst. Hoppas att vi ses där!

I övrigt så har jag fullt upp i mitt liv. Ska jobba på i huset nu så att det kan bli färdigt för inflyttning så snart som möjligt. Men uppenbarligen så målar sig inget utav sig självt och det tar (jag erkänner) lite längre tid än jag trodde men ska nog lyckas ro det här i hamn också. Jag är inte envis för inte...

På skyttefronten är det inte jättemycket nytt att berätta. Mer än att resan till Tjeckien i Maj närmar sig. Ska bli jättekul med en vecka i Prag och fantastiska dagar på skjutbanan! Jag väntar på en leverans av ammunition från Gyttorp som jag hoppas dyker upp någon gång i dagarna. Mitt ammunitionslager börjar tryta! Den patron jag mestadels kommer att använda mig utav (framförallt på tävling) under året är deras Steel Max Super 24g 7or. Jag sköt den förra året och tycker att det är en fantastisk patron som passar mig bra. Den träffar det mesta på både långa och korta håll och det som lyckas passera kan jag intyga er om att det inte beror på ammunitonsfel utan snarare "skit bakom kolven". Så jag hoppas att mitt val resulterar i goda resultat.

Bara att fortsätta att kämpa på ett tag till så får vi hoppas att våren och sommaren snart är hos oss.
Ta hand om Er!

//Rebecka

12 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)