SM FITASC Sporting 2012

Dags att blicka framåt!

Under detta års sista SM-tävling blev det ännu en Brons medalj för mig. Tävlingen hölls på Svegeråsen JSK's bana på Ulfstorps fina ägor. En tävling som var både utmanande och rolig! Banorna fick god kritik av alla skyttar och jag kan bara instämma och säga att Jonathan och Jerry med medhjälpare gjort ett fantastiskt bra jobb.

Lördagen var den bästa dagen för min del. Jag sköt stabilt och med självförtroende. Jag hade också väldigt kul i mitt skjutlag och bara det är guld värt. Efter avslutat skytte visade det sig att jag och Anna skulle skjuta isär om första platsen på landslagstest 5. Jag sköt inte alls bra och missbedömde särskjutningsduvorna totalt. Hur som helst så är inte det något att hänga läpp för!

Så var det då dags för sista 100 duvorna och dag två. Jag började bra på min första peg men därefter var det inte något som stämde. Jag var inte alls med i matchen och fokus var på helt andra saker... Något jag inte tänker nämna här, men om inte jag är på bra humör så är det något som inte stämmer. Jag har iallafall lärt mig något och det tänker jag ta med mig i framtiden. "There's plenty of good people in shooting.." Thank's Rachel!!  Jag kämpade hela tävlingen igenom både mentalt och med duvorna så jag är glad att jag lyckades hamna på pallen och få med mig ännu ett SM Brons från den här säsongen!

Anna Jarnald blev Svensk Dam Mästare 2012, stort grattis Anna och bra kämpat! Hanna Ståhl sköt sitt andra SM och höll ihop sitt skytte otroligt bra helgen igenom och lyckades på så vis att ta ett SM Silver. Ni är grymma tjejer och jag personligen tycker att det är väldigt roligt att vi blir fler tjejer i sporten. Det gynnar oss allihop för vi är alla tävlingsmänniskor (mer eller mindre) och det kommer pusha oss att bli ännu bättre skyttar när konkurrensen på tävlingarna hårdnar. Samtidigt som vi har väldigt kul tillsammans. Ser verkligen fram mot nästa år och hoppas ni andra gör likadant!  

Riktigt Stort Grattis till alla andra vinnare och pristagare som under helgen krossat duvor på Svegeråsen!

Jag vill också passa på att tacka mina sponsorer i detta inlägg. Framförallt ett stort Tack till Gyttorp Cartridges för stöttning av ammuniton och glada hejarrop under säsongen! Det värmer verkligen :)

Stort tack också til Håkan Dahlby som förser mig med glasögon, Håkan Claesson på Contage AB som låter mig flänga omkring och skjuta, Börje Johanssons Bygg AB i Fåglum, Landqvists Mekaniska, Erikssons Chark i Nossebro (Gör goaste korven!) och till sist Heléne Hogengård!

Som ni förstår så börjar alltså säsongen lida mot sitt slut. Jag har haft ett fantastiskt skytteår som jag innan bara kunnat drömma om. Jag har lärt mig otroligt mycket och haft väldigt, väldigt roligt! Nu i helgen som kommer ska jag skjuta, något som är helt nytt för mig, jaktkombination. Det innebär att man skjuter både hagel iform av lerduveskytte samt en del med kulskytte! Det blir spännande att se hur det fungerar och framförallt bra träning inför den stundande jaktsäsongen.. Annars tror jag att det blir lugnt på skyttefronten fram till Januari. Det blir troligtvis ett besök uppe i Roslagen i November men annars ska jag spendera lite tid i träningslokalen på diverse svettiga träningspass, på gymmet samt i löparspåret. Sen om vädret tillåter någon lördag så blir det troligtvis lite lerduvekrossande också.. Abstinensen blir för stor annars!!


Ha det så bra!
Pussar

 

25 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)