2013, on my way!

Nytt år och nya möjligheter som det så fint brukar uttryckas! Jag kan inte mer än att instämma. Det känns som att det kommer att bli ett riktigt bra år med många nya äventyr och upplevelser.

Planen för detta året är att jag ska fortsätta skjuta så länge jag tycker att det är roligt. Liksom en liten tummregel jag har. Utöver basics så är skytteresorna för året på gång att bokas och jag får det där härliga pirret i magen vid bara tanken på EM och VM! Tror det är vad man kan kalla för riktig längtan... 

Faktum är att jag hade en veckas skytteuppehåll (som om det är så mycket skytte att åka till banan en lördag förmiddag i veckan? jag vet) men då hade jag en riktig slappardag men så när jag packade bilen för att åka till skjutbanan igår så var jag verkligen sugen på att skjuta och allt stämde verkligen! Det var en sådan dag då det, trots den förbaskade kylan, var riktigt roligt och jag hade mina avfyringar mitt i varje duva. Kärnträffar och pulver det ska jag lägga på minnet. Skönt att kunna hitta något positivt mitt i den här iskyla som råder. Men det är bara att längta och vänta. Våren, sena kvällar på skjutbanan och tävlingar i shorts och t-shirt är snart här. Det gäller bara att ha tålamod.

Skulle i detta inlägg också vilja tacka Lions förening i Nossebro för ert stöd iform av ett uppmuntringsstipendium. Verkligen roligt att ni (också) tycker att det är kul att jag håller på och skjuter lerduvor. Det ger mig lite extra peppning såhär i vintertid under "off season".

img-8325redigerad.jpg

Bjuder på en bild på mig ! (Foto: Anders Bore)

 

Nu ska fröken Bergkvist iväg och kolla på ett hus jag troligtvis ska hyra! Yes, jag ska äntligen ta det stora steget ut i vuxenvärlden nu. Blir spännande att se om jag kan hålla alla bollar i luften. Men att våga är att vinna!

20 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)