Long time no see....

Hej hopp !!

Vill bara börja med att be om ursäkt för att jag varit precis värdelös när det kommer till bloggandet de senaste 10 månaderna cirka. Väldigt mycket har hänt och jag kan krasst konstatera att 2013 varit min bästa säsong hittills med två SM-Guld, ett i vardera gren (FITASC Sporting och Eng. Sporting)! I skrivande stund är jag likaså rankad etta bland de svenska damerna i FITASC Sporting. Ärofyllt! 

Vad mer bjöd då 2013 på? Jag hann med 6 utomlandsresor under året (Ungern, Tjeckien, Spanien, England, Norge och Tyskland). Lite berest blir jag allt! Resultaten har varit blandade men sett över lag så är jag nöjd med det gågna året. Det började med en kort uppförsbacke för att sedan bli en ganska behaglig och njutningsfull resa med många nya upplevelser,  möten och resultat (positiva mestadels!).

Upplevelserna här hemma har också varit bra med flera riktigt roliga och bra arrangerade tävlingar runt om i landet. Mitt bästa minne, förutom mina SM-Guld såklart, är nog Ulfstorps GP som Svegeråsen JSK arrangerade i juli. Jag hade gått och blivit getingstucken dagen innan tävlingen och min fot liknade en elefants! I den härliga sommarsolen bjöd banläggarna (som verkligen ska ha en stor eloge för sitt arbete!!) på en utmanande tävling i dagarna två och jag hade väl rent ut sagt f*rbannat ont i min fot... Skam den som ger sig, jag bet ihop, blev omhändertagen av mamma och med fyra duvor upp till min landslagskompanjon Anna Jarnald inför den andra dagen kände jag att jag verkligen hade mer att ge! Faktum är att Den känslan jag hade den där soliga dagen i juli 2013 den hoppas jag infinner sig många fler gånger i min skyttekarriär. Det var så häftigt! Vad jag än gjorde så träffade jag. Endast sju stycken enkelduvor lyckades jag gå bet på och sköt ett nytt pb den dagen med 93/100. Ett bra resultat och likaså blev jag då historisk som den första kvinnliga skytt, även den yngsta, någonsin att vinna ett landslagstest och kamma hem 100 rankingpoäng! Vissa dagar och minnen kommer länge att etsa sig fast på näthinnan...

Det var några korta rader från föregående säsong. Jag ska verkligen försöka att bli bättre på det här med att uppdatera här på sidan iform av blogginlägg, bilder, resultat osv. Men tiden tycks inte riktigt räcka till alltid. Som tur är kommer det nog en morgondag också! 

Just nu är iallafall en resa till Dubai planerad i slutet av februari/början av mars. Skytteresa såklart! Det kommer att bli något i särklass och jag ska fota så mycket som möjligt så att Ni som hittat hit har något trevligt att titta på men kanske också ett par rader att läsa också..? 

I slutet av maj går EM av stapeln nere på Cypern och dit är tanken att jag ska åka och försöka prestera ett bra resultat tillsammans med mina svenska landslagskompisar och Tessan såklart!

Nej, back to reality, det är strax dags för ett entimmas pass med Body Pump. Man måste ha lite muskler och ork för att skjuta lerduvor och att koncentrera sig också! Må så gott i Vinterlandet Sverige och stort Tack till Er alla som stöttar och hejar på mig, Ni är ovärderliga ! 

 

Puss

14 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)